Trandafiri pentru Dulceata : radacina nuda

Datorita texturii petalelor si parfumului intens din petalele trandafirilor se obtin dulceturi si siropuri foarte gustoase si parfumate. Pentru a obtine miere cu parfum de trandafiri amestecati intr-un borcan miere cu petale de trandafiri.

Trandafiri pentru Dulceata : radacina nuda

Ascunde Opţiuni
 
Opţiune
Setează direcţie descendentă

Matrice  Listă 

 1. Rosa Damascena : Trandafir de dulceata : Se livreaza in ghivece de 3 sau 6L

  Rosa Damascena : Trandafir de dulceata : Se livreaza in ghivece de 3 sau 6L

  Rosa Damascena Trigintipetala este probabil cel mai parfumat trandafir din lume. Cele mai cunoscute locuri unde se cultiva Rosa Damascena Trigintipetala este Kazanlyk / Bulgaria, Isparta / Turkey sau Isfahan / Iran unde se fabrica faimoasele uleiuri de trandafiri. Din petalele acestui trandafir se obtin dulceturi si siropuri delicioase. Infloreste abundent de la sfarsitul lunii Mai pana la sfarsitul lunii Iunie. Plantele sunt de 1 an si sunt obtinute prin butasire. Au grosimea de 3-5mm si lungimea de 25-30cm. Read more
  9,30 €
  Stoc terminat
 2. Rose de Rescht - Trandafir de Dulceata : Se livreaza in ghivece de 3 sau 6L

  Rose de Rescht - Trandafir de Dulceata : Se livreaza in ghivece de 3 sau 6L

  'Rose de Rescht' provine din Persia si face parte din grupa damascena ( Trandafirul de Damasc ). Datorita texturii petalelor si a parfumului intens de damascene, din acest trandafir se obtin dulceturi si siropuri foarte gustoase si aromate. Parfumul deosebit al florilor, culoarea intensa de rosu liliachiu si calitatile petalelor fac din trandafirul "Rose de Rescht" o sursa inegalabila de design floral in gardina dumneavoastra cat si o sursa de sanatate si gust deosebit pentru intreaga familie. In plus, pentru a obtine miere cu parfum de trandafiri, amestecati intr-un borcan miere cu petale de trandafiri.

  Florile sunt mijlocii, apar in grupe de 3 sau 5, cu multe petale , care se transforma in mov odata cu trecerea caniculei si racorirea vremii. Infloreste abundent si repetat pana toamna tarziu.

  La maturitate plantele sunt viguroase cu inaltimea in jur de 100 cm. Ramurile au o crestere erecta si compacta. Frunzele sunt verde-inchis si mate. Se poate folosi ca planta solitara sau poate fi plantata in grupuri, pentru garduri vii. Read more
  10,25 €
 
2 items