Par Pitic : Haydeea : Soi de Toamna : Anul 2 : Coroana formata

Disponibilitate: În stoc

Vizualizare generală rapidă

Par pitic pentru plantatii superintensive altoit pe portaltoi BA29.
Soiul "Haydeea" are o creştere semiviguroasă, compactă, intră timpuriu pe rod şi produce abundent şi constant. Are o producție medie de aproximativ 27-33 kg/pom, este rezistent la ger și boli. Fructul este de mărime medie, 180 gr, forma fructului este piriformă, culoare galbenă, gust bun, pulpa este suculentă, dulce și fin aromată.cu rumeneală pe partea însorită. Este un soi cu coacere in perioada de toamnă, maturarea fructelor având loc din a doua jumătate a lunii Septembrie.
Perioada de maturare: la mijlocul lunii Septembrie. Este un soi destinat consumului în stare proaspătă și industrializării. Fructele pot fi păstrate timp de 25-30 zile după recoltare.
Perioada de plantare: octombrie-noiembrie și februarie-aprilie.
10,45 €
SAU

Par Pitic : Haydeea : Soi de Toamna : Anul 2 : Coroana formata

Mai multe vizualizări

Detalii

Par pitic pentru plantatii superintensive altoit pe portaltoi BA29. Soiul "Haydeea" are o creştere semiviguroasă, compactă, intră timpuriu pe rod şi produce abundent şi constant. Are o producție medie de aproximativ 27-33 kg/pom, este rezistent la ger și boli. Fructul este de mărime medie, 180 gr, forma fructului este piriformă, culoare galbenă, gust bun, pulpa este suculentă, dulce și fin aromată.cu rumeneală pe partea însorită. Este un soi cu coacere in perioada de toamnă, maturarea fructelor având loc din a doua jumătate a lunii Septembrie. Perioada de maturare: la mijlocul lunii Septembrie. Este un soi destinat consumului în stare proaspătă și industrializării. Fructele pot fi păstrate timp de 25-30 zile după recoltare. Perioada de plantare: octombrie-noiembrie și februarie-aprilie.

Etichete produse

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.