Despre Noi si Jardina.eu

Trandafiri de Gradina : Pomi fructiferi

Suntem specializati in comercializarea trandafirilor si a pomilor fructiferi de inalta calitate. Oferim informatii profesionale pentru ingrijirea si cultivarea acestora. Comunicam permanent cu clientii nostri, oferind sfaturi valoroase si ne angajam sa ii tinem mereu informati cu privire la noutatile din domeniu. Personalul nostru sta mereu la dispozitie cu solutii optime legate de problemele care pot aparea in intemeierea, intretinerea si ingrijirea gradinilor si a livezilor.

Suntem dedicati in oferirea unei game largi de produse de calitate pentru cei care sunt in cautarea butasilor de trandafiri, a pomilor fructiferi si a accesoriilor pentru gradina. Avem proceduri stricte de control al calitatii, care impun ca toate produsele comercializate sa fie de calitate exceptionala.

Succesul nostru se bazeaza pe inalta calitate a pomilor fructiferi si a trandafirilor de gradina. Serviciile excelente si sfaturile profesionale, care insotesc toate produsele noastre, au convins clientii sa revina mereu si sa ne recomande mai departe.

Comenzile se pot efectua online, prin email sau telefon iar livrarile le facem la orice adresa din Romania (si nu numai).