Buchetul cu suflet…simplu si cu bani putini

Cred ca sunteti de acord ca un buchet comandat si daruit este un gest la care ti se raspunde cu caldura unui zambet. Dar un buchet facut chiar de tine in care presari si emotia ta va fi UNIC, nu-i asa?

Voi realiza in 3 pasi un buchet pe care poti sa-l faci si tu acasa si, cu siguranta, pe langa faptul ca este mult mai avantajos din punct de vedere financiar, totodata vei pune in el si o particica din inima ta. Hai sa-l numim in continuare “buchetul cu suflet”. Acest buchet il voi realiza pentru fetita mea, fiindca este ziua ei. Si fiindca ei ii plac culorile vesele, am ales flori care sa zambeasca.

1
Pas 1. Cumparam florile si le pregatim pentru a putea fi aranjate cu grija in buchet. Vreau sa cheltui numai 35 de lei asa ca am cumparat: 1 fir de trandafir, 1 fir santini, 2 fire mini rose, 3 fire crizantema olandeza si 3 frunze aspidistra ca in imaginea din stanga.

2
Pas 2. Deoarece culoarea predominanta este galben (culoare de baza) inserez celelalte flori printre ele pentru a „sparge” culoarea, iar la sfarsit voi adauga frunzele de aspidistra care vor contura buchetul si pe care le indoi si le capsez.

3
Pas 3. La final, imi doresc ca florile sa ramana stranse, asa ca le-am legat cu un simplu elastic. Ca ambalaj am ales plasa verde pentru a acoperi cat mai putin buchetul si l-am legat cu funda organza. La un buchet trebuie sa iasa in evidenta florile, nu ambalajul. Nu-i asa ca a iesit frumos buchetul meu cu suflet?
V-am spus ca este simplu, incercati si voi si spuneti-mi daca ati avut succes.

4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>